Balesetikártérítés, Orosháza

7 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2020. február 9. Honffy Győző által

Nyitvatartási idők

csütörtökCs
9:00 – 17:00
péntekP
9:00 – 17:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 17:00
keddK
9:00 – 17:00
szerdaSze
9:00 – 17:00
Zárva.
Nyitásig  50 min.
50 min

Töltse ki az igénybejelentőt és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Leírás

SEGÍTÜNK A BAJBAN !
ELŐZETES KÖLTSÉGEK NÉLKÜL !

Segítünk - ha Ön vagy hozzátartozója 5 éven belül közúti baleset vétlen résztvevője volt
- vezetőként, -utasként, -kerékpárosként, vagy -gyalogosként, személyi sérülést szenvedett
Maradt egészségügyi károsodása
- Elhunyt közeli hozzátartozója

ÖN KÁRTÉRÍTÉST IGÉNYELHET ! - Tanácstalan?
- Ha a legtöbb kártérítést szeretné!
Keressen minket, segítünk a kártérítési eljárás lebonyolításában.
Amennyiben Önnek, családtagjának vagy ismerőseinek jogosultsága van ilyen kárigény bejelentésére hívjon vagy írjon:

Tel. (HU) : 06-20-210 310 1
Tel.(RO): +4-074 22 98 196


Cégleírás
Keressük az 5 éven belüli közlekedési balesetek sérültjeit, áldozatainak közvetlen hozzátartozóit. Európai szintű kártérítési lehetőséget biztosítunk a lehető legoptimálisabb időn belül. Kérjük olvassa el weboldalunk anyagát és ha érintett, mert baleset elszenvedője volt, esetleg családi, rokoni, baráti körben valaki balesetet szenvedett netán rokonát, ismerősét halálos baleset ért akkor keressen minket, segítünk kártalanítási eljárása teljes körű lebonyolításában peren kívül vagy peres eljárásban előzetes költségek nélkül !

Ha netán Ön lehet a vétkes akkor is hívjon, hogy esetleg segíthessünk vétkes-vétlen arányának, megállapításában, hisz ez nagyon fontos!

KÁRTÉRÍTÉST mindig az Ön kötelező "KGFB" felelősségbiztosítója fizessen a sérültnek vagy elhunyt rokonainak!

Akkor is hívjon vagy keressen ha cserbenhagyás történt !
Idegen nyelvű leírás
CĂUTĂM ACEI RANIŢI SAU APARŢINĂTORI AI VICTIMELOR CARE AU SUFERIT ACCIDENTE de circulaţie NU DIN PROPRIA CULPĂ în ultimii 3 ani.

Asigurăm şansa unei despăgubiri europene in cel mai scurt timp posibil. Vă rugăm studiaţi conţinutul paginii noastre web şi, dacă sunteţi vizat, ori ca victimă, ori ca aparţinător, membru de familie sau prieten al celor care au decedat urmare unor accidente, căutati-ne să vă putem ajuta in derularea intregului proces de despăgubire.

Vă rugăm să ne contactaţi telefonic chiar dacă sunteţi cel in culpă pentru a vă sprijini in stabilirea proporţiei vinovaţiei (a raportului vinovat-nevinovat), pentru ca acest lucru este deosebit de important.

Întotdeauna asiguratorul Dvs. RCA să plătească DESPAGUBIRE răniţilor sau aparţinătorilor decedatului!
Kulcsszavak:
Biztosítás, Kárrendezés, Személyi sérülés, Rokkant, Nem vagyoni kártérítés, Rokkantság, Karám, Ügyvéd, Ügyvédi iroda, Kártérítés, Bíróság, Közlekedési baleset, Segítségnyújtás, Rehabilitáció, Rendőr, Rendőrségi eljárás, Baleset, Sofőr, Kerekesszék, Ügyészség, Büntető eljárás, Sérült, Mentő, Kórházi ápolás, Feleség, Élettárs, Baleseti kártérítés, Férj, Kárigény, Fogyatékosok, Halottak, Helyszínelés, Nagyszülő, Tűzoltók, anyagi kár, anyagi támasz, anyagi vagyoni kártérítés, autó baleset, biciklis gázolás, cserbenhagyás, diszkó baleset, elhunyt személy, elszállították, elévülés öt év, európai szintű kártérítés, gyalogos gázolás, jövedelem kiesés, kiszabadították, károkozó, kártérítésre szakosodott profi ügyvédek, kómában lévő beteg sérült, kötelezőfelelősség biztosítás, közlekedési kártérítés, közlekedési sérült, Lelki trauma, maradandó sérült sérülés, orvosi műszaki szakvélemény, rokonai, rokonoknak járó kártérítés, sérelem díj, sérelemdíj, unoka, vétkes sofőr, vétlen utas utasok
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar, Román
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Eurocard
  Eurocard
Balesetikártérítés a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, 2019. augusztus 26.

Hát nem is tudom,hogy hol kezdjem,de valamikor 3 évvel ezelőtt azt gondoltuk a családommal,hogy valami féle átveréses dolog van a dologba,mert sosem hallottunk erről a fajta kártérítésről a biztosítótól,de aztán amikor egy családi barátunk elmondta,hogy igaz ám a dolog,mert nekik is a Józsiék intézték és ,hogy mennyire profin mindig mondták,hogy mit kell csinálni és mit kell beszerezni és hogy nehogy valamit is aláírjanak amiről a cégjük nem tud mert akkor végzetes lehet a kártérítési folyamat,mert a biztosítók arra törekednek,hogy minél hamarabb és minél kevesebb pénzel kifizessék a sérültet,mert úgysem tudjuk,hogy mennyi jár nekünk,hát akkor rádöbbentünk,hogy tényleg ez a cég a javunkat akarja és akkor járnak Ők is jól ha nekünk a legnagyobb pénzbeli kártérítést tudják bármilyen formában elintézni, megfogadtuk,hogy megbízzuk az ügyünk intézésével és hála az Istennek és a Pista barátunknak,hogy elmondta a saját jó tapasztalatát mert mi is megbíztunk a Jozsi által képviselt Alfa nevű cég segítségében és végre most elintéződött és megkaptuk azt az összeget amire mi soha nem is gondoltunk és még ráadásul az ügyvédjük ötlete szerint még havi életjáradékot is kapunk amíg a férjem élni fog és ez az összeg sokkal több mint a saját nyugdíja,ha de ezt a Józsi és a cégjük nélkül soha szerintem nem lett volna elintézve! Örökre hálásak leszünk és mindenkit feléjük küldünk,mert egy tényleg lelkes becsületes csapat akik mindent kiharcoltak ,hogy mi a legjobban járjunk!Köszönetünk és hálánk feléjük!!! Áldjuk az eszünk,hogy jól döntöttünk.Mindenkinek csak ajánlani tudjuk őket! Tiszteletünk F.Csilla.

, 2019. július 24.

Nagyon hálás vagyok a baleseti kártérítés ügyintézésükkel kapcsolatosan,a becsületes ,korrekt lelkiismeretes tájékoztatásért és a méltó összeg harcolásáért.Köszönöm én és a fiam nevében. L.Mária és Ferenc

, 2019. július 16.

Pár éve történt a szomorú tragédia amikor a Gagyi József egy baleseti kártérítést intéző cégtől megkeresett és elmondta,hogy a vétkes KGFB-je kapcsán anyagi kártérítés jár és a személyi sérülésre is ők tudnak intézni pénzt ha megbízzuk a cégjüket és ha muszáj Ők perben is intézkednek ,hogy a legtöbb kártérítést kapjuk meg.Volt egy testvérem aki meghalt és voltak a szüleim akik súlyosan sérültek. Hála Istennek,hogy bíztunk benne és rá hallgattunk,mert így az összes temetési költséget és a szüleim kezeléseit ,rehabilitációs költségeket is kifizetették a biztosítóval és még sérelem díjat is intéztek hihetetlenül sok millió forintot intéztek.Örökké hálásak leszünk és sose fogjuk elfelejteni,de másoknak is ajánlani tudjuk az őszinte lelkes és tapasztalt csapatjukat.Még egyszer köszönet érte! P.Alíz és a rokonok.

, 2019. július 9.

" Szeretném megköszönni, hogy segítségemre voltál a balesetemmel kapcsolatos ügyintézésben. Úgy gondolom lezárult és én is túl vagyok a dolgokon. Jól végződtek a dolgok körülöttem ezt elsődlegesen neked köszönhetem, mivel Te indítottad el és karoltad fel az ügyemet.Hálás vagyok a kis csapatnak akik intézték a kártérítést. Köszönet nekik is. Szerencsés helyzetbe kerültem felhívtak a fürdőből karácsonykor, lenne -e kedvem a gyógyászaton dolgozni náluk. Igent mondtam és dolgozom Február 15.-től 8 órás munkaviszonyba. Bízom benne a kezem is bírni fogja. sajnos nem lesz már a régi fájdogál sajnos, de majd megszokom. Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget az ügyintézést. Kívánom sok bajbajutott emberen tudjatok még segíteni. Sok sikert, jó egészséget a munkátokhoz. " VERASZTÓ ANTAL

, 2019. július 9.

" Hálásak vagyunk az Ön és kedves ügyvédi csoportjának,hogy a legnehezebb pillanatokban megkeresett bennünket a testvérünk balesetben való elvesztése utáni fájdalmas pillanatokban és tudomásunkra hozták azokat a fontos tennivalókat amelyek elmulasztása végett nem kaphattunk volna teljes összegű anyagi kártérítést a vétkes sofőr biztosítójától. Bár a testvérünket nem kaptuk vissza,de nagyon nagy segítség volt az a szép összeg amit Önök intéztek ,hogy a temetési költségek amik nagyon megterhelőek voltak és kölcsönbe kényszerítettek utólagosan rendezni tudtuk, szép síremléket tudtunk készíttetni és még egy szép kis összeg maradt az életünk a szülők tovább rendezése ápolása végett. Köszönetét és háláját fejezi ki mindenért! " P: ZOLTÁN ÉS CSALÁDJA, P. GÁBOR ÉS CSALÁDJA ÉS ID. P. GÁBOR

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Balesetikártérítés részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

József Gagyi
Jog

Üzenet küldése

+36202103101

+36202103101

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Céginformációk

  Facebook